Het is weer bijna tijd voor de Avondvierdaagse in Soest, het jaarlijkse evenement waar we allemaal naar uitkijken! Maar wist je dat dit evenement niet mogelijk zou zijn zonder de inzet van vrijwilligers? Vrijwilligers zijn de spil van dit evenement en hun bijdrage is onmisbaar.

Als vrijwilliger kun je een groot verschil maken. Zonder jullie hulp zou het onmogelijk zijn om het verkeer in goede banen te leiden, deelnemers te registreren en te voorzien van de benodigde materialen. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de Avondvierdaagse soepel verloopt en een succes wordt voor alle deelnemers.

We zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons bijvoorbeeld willen helpen bij het regelen van het verkeer. Heb jij een paar uurtjes over in de avonduren en wil je bijdragen aan dit fantastische evenement? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Als vrijwilliger krijg je niet alleen de kans om deel uit te maken van dit leuke evenement, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle ervaringen op te doen. Bovendien draag je bij aan het creƫren van een positieve en gezellige sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.

Dus waar wacht je nog op? Help ons om van de avondvierdaagse in Soest een succes te maken en meld je aan als vrijwilliger. Samen kunnen we er een geweldig evenement van maken!